Hip: mondkapjes kopen en goede doelen steunen

Hip: mondkapjes kopen en goede doelen steunen

Deze super hippe mondkapjes zijn echt heel leuk en daarnaast steun je ook nog goede doelen zoals; cultuur, daklozen, horeca, kappers, de Kindertelefoon en de Voedselbank. Aan welk doel je doneert, bepaal jij zelf. Corona is zoals je al hebt begrepen een blijvertje die onze wereld op zijn kop heeft gezet. Deze bizarre tijd die wij helaas moeten mee maken zullen wij nooit vergeten. De oplossing is nog niet in zicht maar wij doen ons best om een normaal leven te leiden, maar blijft lastig.

Nikita


Vanaf 1 juni 2020 zijn de mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer. Net als de meeste mensen moet ook ik heel erg wennen om een mondkapje te gaan dragen. Ga je op vakantie dan heb je sowieso een mondkapje nodig.

Gelukkig heeft Coveryourself hele leuke mondkapjes ontworpen. Ze zijn van 100% katoen, uitwasbaar en de filters moet je regelmatig vervangen. Ze zijn in diverse patronen te bestellen zowel voor volwassen als voor kinderen.

Als jij dit mondkapje draagt heb je niet het gevoel dat het warm en vervelend aan voelt. Door de toevoeging van een extra filter, ben je nog beter beschermd tegen virussen. Dus alle redenen om te proberen. Kijk op de site er zal zeker iets tussen zitten naar jouw smaak.

Hip: mondkapjes kopen en goede doelen steunen


Wat ook mij enthousiast heeft gemaakt om dit artikel te schrijven is dat mondkapjes van Coveryourself volledig worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Heel belangrijk op dit moment met deze Corona crisis om onze economie te steunen.

Ook mondkapje dat aansluit bij je bedrijfskleding met volledig in de kleuren van het bedrijf en zelfs met een bedrijfslogo kunnen besteld worden. Heel professioneel en leuk bedacht.

In deze moeilijke tijd is het zo belangrijk om er voor elkaar te zijn. Als je een mondkapje draagt denk je niet alleen aan jezelf maar ook juist aan een ander. Zo belangrijk om dat te beseffen. En zo lastig om dat te realiseren in ons dagelijks leven. Ik mis zo het knuffelen met mijn moeder, ik mis zo de knuffel van mijn vriendin. De kleine en normale dingen van het leven zijn opeens het belangrijkste in ons leven.

Hip: mondkapjes kopen en goede doelen steunen

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?