Leukste comfy cadeaus voor je zwangere vriendin

Leukste comfy cadeaus voor je zwangere vriendin

Heb je een zwangere vriendin en wil je haar verrassen met een verwenpakket vol lekkers, gezellige dekentjes en aanmoedige woorden? Dan ben je aan het juiste adres want in deze post vind je heel wat inspiratie en tips voor leuke comfy cadeaus voor je zwangere vriendin, zus of collega.

 

Tegoedbon: bonnetje voor ontspanning

We know: een bon is onpersoonlijk en een te makkelijk cadeau. But hear us out: voor zwangere vrouwen is er niets heerlijker dan een verwenmomentje voor jezelf, voor of na de baby. Denk aan een babysit tegoedbon voor een dagje shoppen, om naar de kapper te gaan, eens te gaan sporten, een wandeling te maken in het bos of voor een uitstapje naar de wellness. Je kan ook een bon voor een babysitdag met overnachting schenken zodat de kersverse ouders eens uit huis kunnen. Geef in je verwenpakket natuurlijk een beetje badolie en een zachte badjas mee zodat ze volop kan genieten van haar avondje weg.

 

Zachte kleding

In je verwenpakket hoort naast een leuke bon, natuurlijk ook comfy kledij. Denk aan een onesie om lekker lui in de zetel een film te kijken, of zwangerschapskleren die super zacht zijn aan de huid zoals een katoenen sweater of wollen trui-jurk. Ook een dik fleece deken, een heerlijk zachte nacht japon en een kersenpittenkussentje mag je niet vergeten. Ten slotte zal een zacht katoenen lingeriesetje met een bralette in het rood of blauw je vriendin helemaal opfleuren!

 

Nesting cadeaus

Als je vriendin helemaal klaar is om het huis onder handen te nemen, zijn comfy nesting cadeaus >the way to go. Denk aan een zachte tetradoek voor op je bedsprei, een linnen of zijden dekbedovertrek of een zacht matje voor naast de zetel. Een grappige koffie- of theemok voor een gezellig avondje thuis of een goed boek over ouderschap maakt je verwenpakket helemaal af! Onze favorieten? Mama’en van Nina Pierson of Mama worden van Bernard Spitz en Sofie Vanherpe van Mama Baas. Als ze eerder fan is van een leuke podcast om thuis te beluisteren, is Good Inside van Dr. Becky en Echt gebeurd een aanrader.

 

DIY knutselen

Ten slotte houden we bij Elsarblog natuurlijk van DIY-ideeën om tijdens een regenachtige dag gezellig te knutselen. Zo kan je zelf een kaars in een figuurtje van een zwangere vrouw maken, maar ook een warme muts breien of een haakpatroontje is een gezellige activiteit. Of wat dacht je ervan om samen met vriendinnen doopsuiker en gedroogde bloemstukjes te maken voor de babyborrel?

 

Image by bristekjegor on Freepik
Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?