Tuininspiratie bij Fonteyn- Review.

Tuininspiratie bij Fonteyn: Elsa en ik houden heel erg van interieur. Zo gaan wij ook vaker woonboulevards  bezoeken om inspiratie op te doen. Maar niet alleen voor binnen maar ook voor buiten.
Wij houden allebei heel erg van het buiten leven. Het mooie weer, lekker buiten eten, maar ook dat onze tuinen er tip top uitzien.

Regelmatig gaan we naar tuinmeubelcentrums om te kijken wat de laatste trends zijn op het gebied van tuinmeubelen. Zo hebben we er al een aantal bezocht. Maar er staan er nog een paar op ons verlanglijstje. Nu hebben we er één gevonden op internet waar we echt van onder de indruk zijn.


We hebben de site bekeken maar we willen er graag een keer naar toe. Het is het tuinmeubelcentrum Fonteyn. Fonteyn is opgericht in 1989 en is begonnen met het kweken van bloembollen. Het loopt zo goed dat ze in 1992 ook hang tuin-potplanten zijn gaan verkopen.

En nu zijn ze uitgegroeid tot een waar tuinmeubelcentrum. Ze hebben vele tegenslagen gehad maar blijven altijd vooruit denken. De showroom telt ruim 45,000 vierkante meter vol met tuininspiratie.


Hun assortiment bestaat nu uit:

Tuinmeubelen

Tuinhuizen

Veranda’s

Spa’s

Zwembaden

Sauna’s en Barbecues.

Tuinhuizen, tuinmeubelcentrum Fonteyn

Ze blinken uit zich omdat ze een groot assortiment, enorme voorraad, snelle levering, persoonlijke begeleiding, uitstekende service hebben.
En niet te vergeten afgelopen jaar zijn ze bekroond tot beste tuinmeubelwinkel.
De producten zijn van hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen en dat is net precies wat wij zoeken. Dus voor ieder wat wils als je nu van hout, kunststof, vlechtwerk of van wicker houdt ze hebben het allemaal.
Ook tuinkamers die sfeervol ingericht zijn, zo krijg je al meteen een goede indruk.

Als je dit toch ziet dan krijg je echt zin in het voorjaar, lekker genieten van het buitenleven, heerlijk!!!. Elsa en ik gaan er zeker volgend jaar een keer naar toe zodat we weer tuininspiratie op kunnen doen en wel licht kunnen toepassen in onze eigen tuinen. Ik kijk er al naar uit.
Lekker een dagje met z’n tweeën er op uit, We houden er zo van….En jullie????.. Maar nu gaan we eerst genieten van de kerstdagen.

Veel liefs Elsa en Inge


Tip: Gemma van “100procentwoongeluk” heeft leuke tuin trends van nu voor jouw tuin. Echt een aanrader.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  1. Anne - Simple Thoughts
    29 december 2017 / 5:45 pm

    Oeeh, Fonteyn is prachtig! Die moeten jullie echt bezoeken. Is 20 minuutjes bij mij vandaan, komen jullie dan ook nog even gezellig op de thee?

  2. Inge
    29 december 2017 / 6:27 pm

    Hoi Anne, ja daar gaan we zeker in het nieuwe jaar naar toe, en het lijkt ons heel gezellig om bij jou dan een kopje thee te komen drinken. Het zal dan een keer in het weekend zijn, maar we sturen jou van te voren wel een berichtje of het jou uit komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?