Winactie voor Moederdag – Cadeau.

Winactie voor Moederdag. Ja jullie lezen het goed wij mogen jullie weer verblijden met een Winactie. Deze keer is het van de webshop Storybook Studio. Maar voordat wij jullie gaan vertellen wat de Winactie inhoudt, willen we jullie graag eerst kennis laten maken met Storybook Studio. Hieronder lezen jullie precies wat  Storybook Studio inhoud en wat voor producten ze aanbieden.

tas storybook studio

Storybook Studio heeft zich gespecialiseerd in ALLES met monogrammen, een traditionele Amerikaanse manier om kleding en accessoires te personaliseren! Als je een Europese kijker bent, vraagt je je waarschijnlijk af wat een monogram is, wat het punt ervan is en waarom het zo cool is!

Kortom, een monogram is jouw persoonlijke logo om accessoires mee te maken, gemaakt met jouw initialen!

HOE COOL!

Een monogram draagt ​​bij aan jouw persoonlijke merk, geeft jou outfit iets unieks en identificeert wat echt van jouw is! De monogrammen kunnen in elk lettertype en vorm gemaakt worden en toegepast worden op VANALLES (hoe meer hoe beter).

 “Dus wie draagt ​​kleding en accessoires met een monogram?”

– Iedereen die dol is op zijn/haar persoonlijkheid, trots is op zijn/haar naam of als je iets wilt dragen met je eigen “logo” / personalisatie is de perfecte kandidaat voor een monogram. ECHT ALLES IS MOGELIJK!

 “Is er een leeftijdsgrens voor monogrammen?

– Er is geen leeftijdsgrens voor een monogram. Monogrammen zijn tijdloos, klassiek en ongelooflijk veelzijdig. Monogrammen worden gebruikt voor alle leeftijdscategorieën.

– Wanneer kindjes geboren worden, schooluitjes, bruiloftsinrichting, bijpassende kleding tijdens je huwelijksreis en nog veel meer!

t-shirt storybook studio

Heb je er nog steeds geen beeld bij?

Hier zijn enkele coole voorbeelden van items met monogram:

 • STRANDHANDDOEKEN
 • THEEDOEKEN, HANDDOEKEN EN VAATDOEKJES
 • PARAPLU’S
 • ROMPERTJES
 • BEKERS/ GLAZEN
 • T-SHIRTS

t-shirt storybook studio

Waar wacht je op!? Als je nog geen outfit hebt met jouw persoonlijke monogram, bezoek dan de online winkel en ga winkelen! Jouw persoonlijke outfit is letterlijk één klik van je verwijderd en ze kunnen niet wachten om iets voor jou te maken. Wist je dat alle Storybook-producten met de hand zijn gemaakt en tot absolute perfectie zijn verpakt? Dit betekent dat alle producten uniek zijn en zeer geschikt als cadeau voor een ander maar misschien ook voor je zelf! Wat ook goed is om te weten, Storybook heeft zich gespecialiseerd in monogrammen maar kan eigenlijk ALLES voor je drukken op een item. Alles om jou ideeën tot een product te maken. Je kunt dus ook altijd overleggen om samen jouw droom item te realiseren.

t-shirt storybook studio

Winactie voor Moederdag:

Er zijn veel tradities vanuit Amerika die de laatste jaren steeds populairder zijn geworden in landen zoals Nederland. Zo ook moederdag! Het concept is pas in het midden van de 19de eeuw in Amerika ontstaan en sinds de 20ste eeuw hier in Nederland geïntroduceerd. Een groot succes!

Een dag speciaal voor de persoon die jou op de wereld heeft gezet en alle normen en waarden heeft bijgebracht! Een dag om die persoon speciaal in het zonnetje te zetten.

Iets wat we ook vanuit Amerika willen laten overkomen zijn de monogrammen dus waarom combineren we deze twee niet?

Om jullie kennis te laten maken met de producten en wat de mogelijkheden zijn. Mogen wij in samenwerking met Storybook Studio één van deze items weg geven. Speciaal voor Moederdag. Hoe gaaf is dat. Wil je graag jou moeder verrassen met één van deze gave, coole items. Kijk dan snel hieronder wat je moet doen.

Like, deel storybook en Elsarblog en tag die speciale persoon die jou op de wereld heeft gezet en wie weet zorgen wij wel voor een heel speciaal, uniek Moederdag cadeautje. Gepersonaliseerd met een monogram!!!.

De Winnaar maken wij bekend op zaterdag 5 mei 2018. Succes!!!

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

4 Reacties

 1. Marian
  30 april 2018 / 9:14 am

  Wat leuk en speciaal! Ik doe graag mee.

  • Elsa
   30 april 2018 / 8:45 pm

   Super leuk Marian ☻ staat genoteerd.

 2. Kim Minten
  2 mei 2018 / 8:39 pm

  Wat een leuke winactie!?

  • Inge minten
   Auteur
   2 mei 2018 / 9:09 pm

   ja he kim zeker een hele leuke winactie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?