Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 1 January

Deze Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) is helemaal gratis voor je als jij dat graag zou willen. Vandaag heb ik de nr. 1 January (Januari). Is iets later dan dat ik graag zou willen maar de volgende publiceer (February) ik op het einde van deze maand.

Ik heb gekozen voor een subtiele verjaardagskalender door zijn kleuren en patroon. Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style. Ik vind het heel mooi op een klemmap of op een klerenhanger. Die kun je ook schilderen op jouw smaak. Ik vind wit de mooiste kleur die hier bij past.

Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 1 January

Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 1 January

Door Social Media weet je tegenwoordig heel snel wie er jarig is, maar ik vind het nog steeds heel fijn en handig als je een verjaardagkalender (Birthday Calendar) bij de hand hebt. Mijn favoriete plek is nog steeds op het toilet, maar op kantoor of in de keuken vind ik ook heel handig. Deze Free Birthday Calendar heb ik in de Engelse taal gemaakt.

Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 1 January

Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 1 January


Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar January ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer


Aan de slag:

⇒Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar January ElsaRblog.

⇒En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Eind van deze maand komt nr. 2 February.


⇓A4 Free Birthday Calendar January ElsaRblog

A4 Free Birthday Calendar January ElsaRblog

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?