Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 10 October

De Free Birthday Calendar ( verjaardagskalender ) van October ( oktober )  is iets later dan dat je gewend bent. Onze excuses hiervoor. We hadden het afgelopen maand heel druk op privé gebied en daarom is het ons een beetje ontglipt. Maar vooralsnog hebben we voor jullie de Free Birthday Calendar van October.

Oktober is de tiende maand van het jaar en telt 31 dagen. En wordt ook wel de wijnmaand, zaaimaand en rozenkransmaand genoemd. Oktober is een echte overgangsmaand, de zomer ligt al achter ons en de winter komt dichterbij. 4 oktober vieren we Werelddierendag en verwennen we onze huisdieren flink. En 31 Oktober is het weer tijd om te griezelen want dan is het Halloween. In Duitsland wordt er flink wat bier gedronken tijdens de oktoberfesten. En in het laatste weekend van Oktober verzetten we de klok. Dan is het weer Wintertijd!.

Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 10 October

Door Social Media weet je tegenwoordig heel snel wie er jarig is, maar wij vinden het nog steeds heel fijn en handig als je een verjaardagkalender (Birthday Calendar) bij de hand hebt. Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style.

Op een klemmap of op een klerenhanger is het wel het mooist. Je kunt deze verjaardagskalender overal ophangen, wat voor jou natuurlijk praktisch is. Je zou hem op een plek kunnen hangen waar je elke dag komt zodat je ook geen verjaardag kan missen. Deze Free Birthday Calendar is in de Engelse taal gemaakt.

De Birthday Calendar van January kun je hier downloaden. En van February , March , April , MayJuni  , July  , Augustus  en natuurlijk  September   ook.


Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar October ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer


Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar October ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Aan het eind van de maand Oktober komt nr.11 November .


⇓A4 Free Birthday Calendar October ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?