Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 2 February

Deze Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) is helemaal gratis voor je als jij dat graag zou willen. Vandaag heb ik voor jou nr. 2 February (Februari ). Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style. Ik vind het heel mooi op een klemmap of op een klerenhanger. De Birthday Calendar van January kun je hier downloaden. Voor Maart komt volgende maand  online.

Door Social Media weet je tegenwoordig heel snel wie er jarig is, maar ik vind het nog steeds heel fijn en handig als je een verjaardagkalender (Birthday Calendar) bij de hand hebt. Mijn favoriete plek is nog steeds op het toilet, maar op kantoor of in de keuken vind ik ook heel handig. Deze Free Birthday Calendar heb ik in de Engelse taal gemaakt.

Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar February ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer

Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar February ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Aan het einde van de maand Februari komt nr. 3 March.

 


⇓A4 Free Birthday Calendar February ElsaRblog

Ps: Deze mooie illustraties heb ik gekocht bij GraphicSafari 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?