Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 3 March

Deze Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) is helemaal gratis voor je als jij dat graag zou willen. Vandaag heb ik voor jou nr. 3 March ( maart ). De maand maart zien vele mensen met vreugde tegemoet. Het is de maand waarin de lente officieel begint. Ook wordt de klok verzet en leven we terug in de zomertijd. Langere dagen en meer licht, daar knappen heel wat mensen van op na een lange winter. Ook telt maart 31 dagen, maar is de kortste maand van de maanden met 31 dagen omdat er een uur verloren gaat op het moment dat er wordt overgeschakeld naar de zomertijd. Ook vieren we dit jaar in maart carnaval.

Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 3 March

Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 3 March

Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style. Op een klemmap of op een klerenhanger is het wel het mooist. Je kunt deze verjaardagskalender overal ophangen, wat voor jou natuurlijk praktisch is. Ik zou hem op een plek hangen waar je wel elke dag komt zodat je ook geen verjaardag  kan missen. De Birthday Calendar van January kun je hier downloaden. En van February hier. April komt volgende maand  online.

Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar March ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer

Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar March ElsaRblog.

En nu is het ophangen op een klemmap of op een klerenhanger.

Super mooi vinden jullie ook niet?. Aan het einde van de maand Maart komt nr. 4 April.

⇓A4 Free Birthday Calendar March ElsaRblog

⇓A4 Free Birthday Calendar January ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?