Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 6 June

De maand mei is alweer bijna voorbij dus is het weer tijd voor onze Free Birthday Calendar nr. 6 June (Juni). Hier een aantal weetjes over de maand Juni. De maand Juni wordt ook wel de zomermaand of de rozenmaand genoemd. Het is de zesde maand van het jaar en telt 30 dagen. Juni is genoemd naar de Romeinse godin Juno de vrouw van Jupiter. Ook valt Pinksteren dit jaar in juni en wel op zondag 9 juni en op maandag 10 juni.

Ook worden de Papa’s op 16 Juni in het zonnetje gezet. Voor de studenten is deze maand niet zo feestelijk. Het is namelijk de maand van de eindexamens. Dit betekent dus dat vele studenten soms dag en nacht moeten blokken. Maar als eenmaal de examens voorbij zijn en ze zijn geslaagd dan gaan ze natuurlijk helemaal los.

Door Social Media weet je tegenwoordig heel snel wie er jarig is, maar wij vinden het nog steeds heel fijn en handig als je een verjaardagkalender (Birthday Calendar) bij de hand hebt. Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style.

Op een klemmap of op een klerenhanger is het wel het mooist. Je kunt deze verjaardagskalender overal ophangen, wat voor jou natuurlijk praktisch is. Je zou hem op een plek kunnen hangen waar je elke dag komt zodat je ook geen verjaardag kan missen. Deze Free Birthday Calendar is in de Engelse taal gemaakt. De Birthday Calendar van January kun je hier downloaden. En van February , March , April en  May natuurlijk ook.


Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar June ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer


Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar June ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Aan het eind van de maand Juni komt nr.7 July.


⇓A4 Free Birthday Calendar June ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?