Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 9 September

De Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) van September staat alweer klaar voor jullie. Wat gaat de tijd toch snel hé de maand augustus is bijna voorbij en beginnen dan weer aan een nieuwe maand. Nog een paar maandjes en de Free Birthday Calendar is compleet. Waar blijft de tijd.

Hier voor je nog een aantal weetjes over de maand September. Het is de negende maand van het jaar en telt 30 dagen. De naam komt van het Latijnse woord septembris wat afkomstig is van het woord septem, dat zeven betekent. September wordt ook wel de vruchtmaand, de havermaand, de gerstmaand, de herfstmaand en de fruitmaand genoemd. Eenentwintig september luidt officieel het einde van de zomer in. De bladeren verkleuren en beginnen van de bomen te vallen. ’s Morgens is er vaak mist. De dagen worden al snel korter. Met een beetje geluk zit er nog een mooie nazomer in. Dus al met al is September een hele mooie maand.

Door Social Media weet je tegenwoordig heel snel wie er jarig is, maar wij vinden het nog steeds heel fijn en handig als je een verjaardagkalender (Birthday Calendar) bij de hand hebt. Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style.

Op een klemmap of op een klerenhanger is het wel het mooist. Je kunt deze verjaardagskalender overal ophangen, wat voor jou natuurlijk praktisch is. Je zou hem op een plek kunnen hangen waar je elke dag komt zodat je ook geen verjaardag kan missen. Deze Free Birthday Calendar is in de Engelse taal gemaakt. De Birthday Calendar van January kun je hier downloaden. En van February , March , April , MayJuni  , July  en Augustus natuurlijk ook.


Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar September ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer


Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar September  ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Aan het eind van de maand September komt nr.10 oktober.


⇓A4 Free Birthday Calendar September  ElsaRblog

Free Birthday Calendar September  ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?