Unieke kadootjes om zelf te ontwerpen

Unieke kadootjes om zelf te ontwerpen
Unieke kadootjes

Unieke kadootjes: Ken je dat stresserende gevoel als je naar een feestje of etentje gaat: ‘Ik hoop maar dat niemand hetzelfde kadootje gekocht heeft!’ Ofwel speelde je op zeker en kocht je toch maar weer een fles wijn of een bosje bloemen. Niets mis mee, natuurlijk, maar het is toch zo fijn om af en toe te kunnen uitpakken met een écht uniek kadootje. Ik geef je een aantal erg leuke mogelijkheden. Wedden dat jouw kadootje nooit vergeten wordt?


Persoonlijke kadootjes voor kinderen

Als het een groter feestje is, zoals een communie- of lentefeest, vraagt het kindje in kwestie meestal een bijdrage voor een nieuwe fiets of een andere grote aankoop. Best slim! Maar vind je het niet fijner om alsnog een klein geschenkje te voorzien zodat je niet met lege handen toekomt? Zo zorg je ook voor een herinnering aan het mooie moment.

Leuke gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen zijn bijvoorbeeld een brooddoos met een foto en/of een mooie tekst erop. Helemaal perfect in combinatie met een herbruikbare drinkfles. Zet op allebei ook nog eens de naam en ook mama en papa zullen blij zijn: die brooddoos en drinkfles gaan niet meer verloren! 

Wat het natuurlijk nooit slecht doet bij kinderen: snoepgoed! Vul een gepersonaliseerd doosje met koekjes of een glazen bokaaltje met snoepjes en je bent sowieso de favoriete gast. 


Beelden zeggen vaak meer dan woorden

Dankzij onze smartphone nemen we tegenwoordig veel meer foto’s dan vroeger. Maar toch betrap ik mezelf erop dat ik daar eigenlijk niet zoveel mee doe. Vroeger liet je het filmrolletje ontwikkelen en kleefde je al die foto’s netjes in een album. De mooiste exemplaren kregen zelfs een kadertje en een plekje in huis. Dat doen we niet meer, we zetten alles gewoon op sociale media. Jammer toch? 

Daarom ga ik heel vaak voor fotogeschenken. Ben jij meestal de fotograaf van dienst? Dan kun je vast en zeker voor mooie portretten van je familieleden zorgen. Die foto’s kan je dan in een kadootje vereeuwigen. Dat kan gewoon in een kadertje, maar ik maak het graag nog net dat tikkeltje specialer. 

Fotogeschenken.

Van schorten tot sleutelhangers

Een leuk idee is een houdertje met een foto van een dierbare. Je kan er een bijpassend vaasje met droogbloemen bijgeven en zorg er dan voor dat de kleuren van de foto in de bloemetjes terugkomen voor een echte eyecatcher. Is er iemand in je familie een echte wannabe chef-kok? Geef die persoon dan een kookschort cadeau met een grappige foto. Geraakt je beste vriend altijd zijn sleutels kwijt, laat dan snel sleutelhangers maken met een mooie foto erop! 

Een leuk kadootje bedenken is een van de fijnste momenten aan een feestje. Ik hou ervan om het persoonlijk en vaak ook grappig te maken. Zo blijft je pakje een mooie herinnering! 


Unieke kadootjes om zelf te ontwerpen
Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. Aritha
  29 juni 2022 / 4:53 pm

  Heel leuk. Dank je wel voor deze blog. Ik heb nu een goed idee wat ik aan iemand wil geven

  • Elsa
   Auteur
   30 juni 2022 / 6:16 am

   Dankjewel! Super leuk om dit te horen! ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?