4 tips voor de mooiste gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde cadeaus zijn echt een trend. Niet alleen omdat ze heel mooi zijn maar ook omdat het iets heel persoonlijks is. Je kunt gepersonaliseerde cadeaus heel bijzonder maken door tekst of foto’s te gebruiken. Je kunt ook cadeaus zelf maken. Ik heb een keer voor mijn vader foto’s op een oude bril geplaatst en gebruikt als een kleine fotolijst. Heel persoonlijk en ook low budget.

 • 4 tips voor de mooiste gepersonaliseerde cadeaus
 • Mok met foto: foto van bestecanvas
 • gepersonaliseerde cadeaus
 • Wanddecoratie: foto van bestecanvas

Maar mijn voorkeur gaat echt uit naar gepersonaliseerde cadeaus die ik kan laten maken. Ze zijn heel mooi en het ziet er meteen anders uit als ik ze zelf maak. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel keuze en ideeën. In dit artikel heb ik 4 tips/ideeën als inspiratie voor supergave gepersonaliseerde cadeaus.


1 – Om te beginnen heb ik BesteCanvas.nl als voorkeur om online gepersonaliseerde cadeaus te laten maken en bestellen. Omdat we deze maand 12 jaar getrouwd zijn, wil ik heel graag een speciaal cadeau voor ons. Zo kwam ik op het idee om een sterrenkaart te laten maken met sterren van Eindhoven, datum van onze trouwdag en uiteraard onze namen. Ik en mijn man zijn heel erg blij met deze mooie en speciale wanddecoratie.

Vind je het ook mooi?


2 – Een andere idee voor een gepersonaliseerd cadeau is een foto op een handdoek. Dit cadeau is vooral leuk voor jongens die van voetbal houden. Je kiest de foto met het logo van je favoriete club en laat die maken op een handdoek. Wat is nu leuker als je een eigen handdoek het logo van je favoriete club hebt. Cool! Of niet?


 Gepersonaliseerd cadeau: foto-op-aluminium

3 – Een mooi vakantiefoto of een familiefoto verdient een mooi plekje in je huis. Een wanddecoratie zoals een foto op aluminium, maakt je persoonlijke foto nog mooier. Door de scherpe resolutie en geweldige kleuren komt je foto helemaal tot zijn recht. Als je kiest voor een panorama met afmeting van 100×75 cm, dan heb je echt een gepersonaliseerde wanddecoratie in je huis. In eyecatcher in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Ook heel leuk om een foto op aluminium aan opa en oma te geven met foto van kleinkinderen. Wel in kleiner formaat.


4 – Decoratie met foto’s van je liefde, kinderen of dieren is superleuk. Met foto’s op een acrylblok kun je dit als decoratie gebruiken op dressoir, kast of bureau. Vooral heel leuk met verschillende formaten bij elkaar. Het mooiste effect creëer je door foto’s te kiezen met dezelfde kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een paar foto’s van je hond op een veld in verschillende houdingen. Geloof me dat zoiets heel mooi is op je kast.


Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. 14 juni 2022 / 5:45 pm

  Een soortgelijke sterrenkaart heb ik aan mijn beste vriendin gegeven, erg leuk item!

  • Elsa
   Auteur
   14 juni 2022 / 7:00 pm

   Oh wat lief!! Zij was er zeker heel erg blij mee ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?