Diy retroprints met Polaroid frame – Review

Diy retroprints met Polaroid frame

Diy retroprints met Polaroid frame; Ze zijn echt leuk deze retroprints met Polaroid frame van de website Fotofabriek.nl. Deze retroprints hebben een super leuke uitstraling, zijn net Polaroid foto’s, maar zonder de dure camera te gebruiken.

Ze zijn gemaakt van jou eigen foto’s van jou camera of telefoon. Ik werd gevraagd door Fotofabriek.nl om deze retroprints te testen. Ik was meteen enthousiast, foto’s zijn altijd leuk!

Diy retroprints met Polaroid frame


Ik mocht 1 setje van de 10,2×12,7 cm (staand) met 8 stuks, met Polaroid effect proberen. Die zijn vanaf 4,99 euro te bestellen. Leuk!! Ik ben begonnen met mijn foto’s uit te zoeken. Dat was niet moeilijk, ik dacht meteen, ik ga een leuke slinger maken met foto’s van mijn dochter en de tekst  I love you, voor op haar kamer te kunnen ophangen.

 retroprints met Polaroid frame


Na de keuzen van de foto’s ging ik naar de site

Wat ook leuk en handig is, als je er niet uitkomt , kun je altijd chatten met een van de medewerkers. Is een leuke en makkelijke software.


Op de linkerkant heb je nog de mogelijkheden om een clipart te kiezen of teksten toe te voegen, of achtergrond op de rechterkant.

Dus je kunt er heel veel van maken.Ik heb simpel aangehouden. Met spanning wachte ik op de foto’s. Zijn maandag gestuurd en dinsdag heb ik ze opgehaald bij de post. Helemaal blij met de foto’s, kan ik mijn slinger ophangen.


Wat je nodig hebt:

  • 1 touw
  • 8 klemmetjes
  • 1 zwart stift

Aan de slag:

Op een stuk touw, maak je de foto’s vast met de klemmetjes.

Eventueel schrijf je nog iets leuks of persoonlijks op de foto’s met een stift.Is vind het heel mooi geworden, en jullie?


⇒Voordelen van retroprints:

Je kunt jou foto’s zelf bepalen, die je wilt.De foto’s zijn van een mooie maat en sterk fotopapier.Snel bezorgt.

⇒Nadeel van retroprints:

Je moet wel verzend kosten betalen.


Conclusie:

Leuke foto’s op een leuk manier. Snel geleverd. Goede kwaliteit voor de prijs.Een aanrader om te bestellen of als cadeau aan iemand te geven, bv. net als mijn diy.

 retroprints met Polaroid frame


Tip: Wat ook leuk is, is de wanddecoratie bij Fotofabriek, zoals: Posters, foto op karton, tegeltjes, foto op canvas, foto op Forex, foto op aluminium, tuinposters, foto op hout, foto op plexiglas.
Ps: fotofabriek is winnaar Radar fotoboeken test ?

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?