Gratis verjaardagskalender alfabet van November – nr.11

De gratis verjaardagskalender alfabet van November staat klaar voor jou, en deze keer op tijd, hihi. Jazeker we zitten alweer aan het einde van de maand oktober, niet normaal he zo snel dat het gaat. Maar wat leven we nog steeds in een bizarre tijd zeg met het coronavirus. Ik denk dat we er allemaal wel klaar mee zijn, maar helaas is het coronavirus nog niet klaar met ons. En moeten we ons allemaal aan de regels houden hoe lastig het soms ook is. Maar we gaan er gewoon voor toch met z,n allen..

Maar er zijn ook nog steeds leuke dingen waar we ons mee bezig kunnen houden namelijk het verzamelen van deze gratis verjaardagskalender. Heb je hem nog niet compleet dan zou ik zeggen ga ermee aan de slag. Het enige wat je ervoor moet doen is downloaden en printen en zo heb je een super leuke kalender. Zo mis je nooit meer een verjaardag.

Gratis verjaardagskalender alfabet van November - nr.11

Gratis verjaardagskalender alfabet van November – nr.11

Elke maand komt er een gratis verjaardagskalender alfabet, dus je hebt elke maand een mooi blad om te printen. In December zal je verjaardagskalender compleet moeten zijn. Ik zal zeggen begin met verzamelen en heel veel plezier ermee. De gratis verjaardagskalender alfabet van Januari kun je hier Downloaden. En van Februari , Maart  ,  AprilMei , Juni  ,JuliAugustus , September en Oktober natuurlijk ook.

Ps: Deze gratis verjaardagskalender is alleen voor je zelf, of om weg te geven maar niet om te verkopen omdat alle rechten van ElsaRblog zijn.


Wat je nodig hebt:

√ A4 Gratis verjaardagskalender alfabet November ElsaRblog

√ klemmap/ kleerhanger waar je je broek mee ophangt.

√ 1 vel wit papier (van 160 gram)

*printer


Aan de slag:

⇒Sla op en print (met stevig papier) de A4 verjaardagskalender alfabet November ElsaRblog.

⇒En nu is het ophangen op de klemmap of op een kleerhanger waar je normaal je broek mee ophangt.

Vind je het mooi? Eind van de volgende maand komt nr. 12 December .


A4 Gratis verjaardagskalender alfabet November ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet November ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet November ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?