Het jaaroverzicht 2019 van ElsaRblog – Persoonlijk

Het jaaroverzicht 2019 van ElsaRblog is een jaar vol met hele leuke berichten. Dit jaar van 2019, is het beste jaar ooit voor ElsaRblog in het kader van het aantal bezoekers en mooie foto’s. Door Pinterest is het dit jaar zo snel gegroeid en heeft het zijn aantal bezoekers verdubbelt. Bedankt Fleur en Sjoukje voor alle leuke tips. Als jullie allemaal hebben kunnen lezen heb ik op mijn jaaroverzicht van 2018 vermeld dat ik de Pinterest-Chandeller gedaan heb en had ik 1000 volgers en nu een jaar later heb ik bijna 3000 volgers. Super of niet!

Het jaaroverzicht 2020 van ElsaRblog – Persoonlijk

Het jaaroverzicht 2020 van ElsaRblog – Persoonlijk

Dit jaar heb ik ook meegedaan aan een interview op de blog van Joanne inspirationnl. Wil je mij beter leren kennen? Klik hier om het hele interview te kunnen lezen.

De samenwerking tussen Inge en mij gaat super! Wij hebben nog heel veel plezier met ElsaRblog, los dat wij het allebei heel druk hebben met ons werk en met het dagelijks leven. Dankjewel Inge voor alles wat jij doet voor mij, jij bent de beste vriendin die je maar kan wensen. ♥

Elsa & Inge Het jaaroverzicht 2019 van ElsaRblog

Elsa & Inge Het jaaroverzicht 2019 van ElsaRblog


Om te beginnen de 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2019) zijn:

 1. Hartig hapje voor kerst met kaas en komkommer
 2. Bastogne parfait met karamelsaus van t’zusje dessert
 3. Farofias makkelijk dessert
 4. No bake taart met mascarpone
ElsaRblog: de 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2019)

ElsaRblog: de 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2019)


YES!!! Wij stonden in het Lef magazijn juni 2019 met onze favoriete recept Farófias op de rubriek van Junkfood. Super leuk! Bedankt Sanne vd Boomen voor deze mogelijkheid. ☻♥

lef magazine Farófias

LEF magazine Farófias


Pinterest is zonder twijfel onze favoriete Social Canal. Heel erg bedankt aan iedereen die onze blog volgen via Pinterest. Wij hebben al 2700 volgers, nu op naar de 3000 ☻

Pinterest Het jaaroverzicht 2019 van ElsaRblog

Pinterest Het jaaroverzicht 2019 van ElsaRblog

 


Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?  is de rubriek van ElsaRblog. Wanneer wij zijn begonnen met deze geweldige rubriek, hadden we nooit gedacht dat het zo’n succes zou worden. Tot nu toe zijn er 57 deelnemers geweest en voorlopig hebben we nog meer voor de toekomst. Wij zijn elke keer verbaast met de diversiteit van de vakantie bestemmingen en vooral met de mooie foto’s die van over heel de wereld komen. Dankjewel allemaal, jullie zijn echt tof!

Wil je ook mee doen? Dat kan, klik hier voor de uitleg. Als je meedoet heb je de mogelijkheid om je blog te promoten via ElsaRblog en ook op onze social media kanalen.

Wat is jouw vakantie bestemming

Het jaaroverzicht 2019 van ElsaRblog – Wat is jouw vakantie bestemming?


Heb je al onze eigen tag van de  “Foto tag inspiratie” gelezen? Is echt heel leuk! Wil je mee doen dat kan nog, kopieer de vragen en geef er vervolgens antwoord op. Stuur een link naar onze blog dat wij deze Tag bedacht hebben en tag andere leuke bloggers die graag mee willen doen. Leuk om te doen en goed voor de SEO. ☻

Foto tag inspiratie- ElsaRblog

Foto tag inspiratie- ElsaRblog


Link Party is één van ons beste idee van dit jaar. Op deze manier ontdek je, geweldige mooie bloggers en de traffic van je blog gaat duidelijk omhoog. Wij hebben ook een link party elke maand. Wil je ook mee doen dat is echt de moeite waard. klik op de zoekbalk en voer dan link party in en dan komen alle link party’s te voorschijn. Onderaan het artikel staat een blauwe knop die je kunt aanklikken en zo kun je je artikel delen. Is de blauwe knop niet aanwezig, dan is de Link party gesloten.

Spam je blog op Link party ElsaRblog

Spam je blog op Link party ElsaRblog

Ik hoop dat je/jullie heel veel plezier hebben met onze blog en nog steeds met heel veel plezier terug komen. In ieder geval doen wij ons best om je/jullie te verrassen met leuke ideeën, lekkere recepten en heel veel inspiratie. Heel erg bedankt dat je/ jullie er zijn. ☻♥

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. 27 december 2019 / 3:58 pm

  Jullie blog bezoeken is elke keer weer een soort van feestje! Jullie besteden er duidelijk aandacht aan en geven hartstikke leuke tips en plaatsen mooie / smakelijke foto’s. Fijne jaarwisseling en een mooi nieuw blogjaar gewenst!

  • 30 december 2019 / 3:21 pm

   Hoi Ingrid, Dankjewel voor jou lieve woorden, dit vinden wij echt super om te horen. Wij wensen jou een gezond en liefdevol 2020 en ook een heel mooi blogjaar gewenst.

 2. Sanne
  29 december 2019 / 12:25 pm

  Een mooi artikel hebben jullie keer op keer. Ik blijf jullie blog volgen in 2020.

  • 30 december 2019 / 3:23 pm

   Hoi Sanne Dankjewel voor jou compliment. O dat vinden wij super leuk tot in 2020 en wij wensen jou een hele fijne jaarwisseling en al het goede voor in 2020.

 3. 30 december 2019 / 8:16 am

  Geweldig dat 2019 zo’n mooi jaar voor jullie is geweest. Ik hoop dat 2020 net zo’n mooi blog jaar mag worden.
  Ik ben via een andere linkparty op julie blog terecht gekomen. Dus inderdaad, erg leuk om daar aan mee te doen. Zo kom je snel in contact met andere (leuke) blogs. Ik ga eens verder grasduinen hier.
  Fijne jaarwisseling en wie weet, tot volgend jaar 🙂

  • 30 december 2019 / 3:25 pm

   Hoi Deborah, we hopen jou in 2020 zeker hier terug te zien dat vinden wij super leuk. Ook wij wensen jou een fijne jaarwisseling toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?