In het voorjaar genieten op vakantiepark De Leistert

In het voorjaar genieten op vakantiepark De Leistert

Wil je een bijzondere vakantie met een flinke dosis avontuur? Bezoek dan camping en vakantiepark de Leistert. Het recreatiepark ligt in het pittoreske Limburg. Alle vakantiehuisjes en standplaatsen liggen in een weidse en rustige omgeving. Het park is zeer geliefd bij gezinnen. Dit komt door de vele activiteiten die er te doen zijn.

 

Het kindvriendelijke vakantiepark De Leistert

Vakantiepark de Leistert is een park vol met activiteiten. Er zijn indoor- en outdooractiviteiten te ondernemen, voor alle leeftijden. Het mooie park ligt in het midden van Limburg. De volledig uitgeruste bungalows en vakantieboerderijen, zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. Iedereen kan zich hier dus uitstekend vermaken. Er zijn namelijk veel uitdagende sport- en spelactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld veel plezier beleven, in het waterpretpark met waterattracties en een golfslagbad. Bovendien is er een heerlijk dagstrand, een grote toren en een veelzijdige speeltuin. Ben je een golfliefhebber? Ook dan kun je je hart ophalen. Kortom, er is meer dan genoeg te doen.

Tijdens je verblijf heb je de keuze uit kampeerplaatsen, bungalows en authentieke Limburgse boerderijen. De vakantiehuizen zijn ruim opgezet en liggen in een mooie groene omgeving. Je hebt uitzicht over een bosrijk gebied met grote velden. Ben je met een groep? Dan kun je een elegante ruime groepsaccommodatie, voor zeven tot dertien personen boeken. Ideaal voor schoolreisjes en familie-uitjes. De huisjes verschillen per oppervlakte en hebben gemiddeld drie tot zes slaapkamers. Een klein gezin kan prima een bungalow met drie slaapkamers boeken. Ben je met een grotere groep? Boek dan een huisje met vijf of zes slaapkamers. Sommige accommodaties zijn extra luxe ingericht. Deze beschikken namelijk over een bubbelbad en een sauna. Je kunt na een drukke dag dus volledig ontspannen.

De huisjes beschikken allemaal over internet, een tv, een radio, een zithoek, een eethoek, een compleet uitgeruste badkamer, tuinmeubelen, wasmachines, drogers, een complete keuken en nog veel meer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit comfortabele gezinsbungalows, uitgebreidere bungalows, speciale kinderbungalows en luxe groepsboerderijen. De laatste categorie beschikt over extra (luxe)faciliteiten en meerdere slaapkamers. De kinderbungalows hebben speciale faciliteiten voor kinderen.

 

Veel indooractiviteiten: Handig bij slecht weer

Bij koud en vies weer, kun je de leukste indooractiviteiten beleven. Je zit dan lekker overdekt en droog. Het overdekte centrum van het recreatiepark heet “de Plaza”. In deze overdekte hal zijn veel toffe activiteiten te doen. Denk aan hyperbowlen, spelen in een indoorspeeltuin en waterpret beleven, in een groot subtropische zwemparadijs. Het zwembad beschikt over wildwaterglijbanen, stroomversnellingen en een groot golfslagbad. Breng ook een bezoekje aan “Aventura”. Hier kunnen de kinderen kennismaken, met de mascottes “Pluck & Pien”. Bovendien kunnen de kinderen meedoen aan allerlei leuke knutselactiviteiten. Ook kunnen de kinderen dansles krijgen of toneel spelen. De mogelijkheden zijn dus zeer uitgebreid.

Vergeet niet het overdekte oerwoud “La Selva-Playground” te bezoeken. Hier voelen kinderen zichzelf even een echte Tarzan. Je komt er verschillende soorten speeltoestellen tegen. Denk aan survivalruns, touwen, glijbanen en andere spannende hindernissen. Bovendien zijn er diverse eetgelegenheden in het vakantiepark te vinden. Bij de Selva-Playground vind je Familierestaurant La Selva Food & Drinks. Ben je dol op pizza of pasta? Neem dan een bezoekje aan de Italiaanse keuken, in restaurant “Via Verde”.

 

Schijnt de zon en is het lekker warm? Ervaar dan de leuke buitenactiviteiten

Adventure-golfbaan op vakantiepark de LeistertWil je graag sportief bezig zijn op het water? Ga dan in een rubberboot de roeivijver op. Je kunt bovendien op een vlot drijven, waarmee je jezelf met en een touw vooruit trekt. Geniet daarnaast van de prachtige natuur, die je vanaf het water kunt bewonderen.

Buiten kun je ook van de “Adventure-golfbaan” gebruik maken. Deze zit vol met uitdagende en hobbelige parcours. De midgetgolfbaan beschikt over achttien holen. Genoeg kans dus, om te scoren. Ook zijn er buitenzwembaden aanwezig, zoals een waterspeelzone en een golfslagbad. Je kunt hier, tijdens warme zomerdagen, heerlijk afkoelen. De waterspeeltuin heeft bovendien ruim twintig speeltoestellen.

Wil je tijdens de paasdagen iets leuks doen? Kom dan naar het vakantiepark tijdens Pasen. Er worden namelijk speciale paasactiviteiten georganiseerd. Geniet ook van een uitgebreid paasontbijt in je vakantiehuisje. Als je tijdens de paasdagen in het vakantiepark verblijft, kun je gratis aan speciale activiteiten deelnemen. Bovendien krijg je korting op een bungalow of kampeerplaats.

Kortom, de Leistert is een ware attractie op zich. Het is niet zomaar een vakantiepark, maar een resort, waar je dagelijks een hoop plezier beleeft.

 

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?