Interieur ideeën met bruin, grijs en taupe – nr.3

Interieur ideeën met bruin

Interieur ideeën met bruin

Bruin grijs en taupe zijn 3 populaire kleuren, die in ons interieur worden gebruikt. Samen maken ze een heel bijzondere sfeer in jouw interieur. Deze kleuren brengen rust in jouw huis, maar ook sfeer en karakter.

Mijn inspiratie voor dit kleurenpalet is ontstaan door de foto van een slak, gemaakt door Jamie Westerlaken. Fotografie is haar hobby en haar passie en dat kun je zien in haar portfolio By Jeem.  Bedankt Jamie!

Dus laat je inspireren.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?