It’s a Coffee Tag – Persoonlijk

It’s a Coffee Tag … Jaaaa super leuk!!! Mijn eerste Tag op ElsaRblog. Deze Tag gaat over koffie. Hmmm koffie lekker!! Ik zag de oproep op de facebook groep en ik had er geen twijfel over. Een Tag over koffie is echt mijn ding. Ik hou van koffie en dat is meer dan genoeg om er enthousiast over te worden en om mee te doen.

Dankzij Cheryl van pscheryl.nl die heeft ElsaRblog getagd, kan ik deze geweldige vragenlijst invullen en natuurlijk mee doen. Ik zou zeggen pak er een kopje koffie bij en lees gerust mijn antwoorden. Heel veel lees plezier!

Foto van wmnatuurfotografie.nl, bedankt Wilco!


1. Wanneer dronk jij je eerste kopje koffie? En hoe smaakte dat?

Ik zou echt niet weten wanneer ik mijn eerste kopje koffie heb gedronken. Maar het was wel in Portugal waar ik vandaan komt. Portugese zijn echte koffie liefhebbers. In Portugal is de koffie heel anders als in Nederland. Is sterk en in hele kleine kopjes wat wij hier noemen een espresso. Hier kan ik de koffie niet vinden met hetzelfde smaak als in Portugal.


2. Met wie drink je graag koffie?

Eigenlijk bijna met iedereen, maar met mijn man s’avonds naar het eten achter de computer is echt een fijn moment voor ons allebei. Even rust en genieten van ons kopje koffie.

Ook af en toe met mijn beste vriend Willy even kletsen over alles. En wat is een kopje koffie heerlijk op een terrasje in de Zomer of bij de Hema in het Winkelcentrum.


3. Op welke momenten van de dag drink jij koffie?

Ik drink koffie op mijn werk, ongeveer 3 tot 4 keer voor de hele dag en s’avonds naar het eten.


4. Wat is je favoriete koffievariatie (Espresso, cappuccino, zwart…)?

Latte macchiato is mijn favoriete, vooral s’morgens.


5. Wat is je favoriete koffiemerk?

Mijn favoriete koffiemerk is Nespresso, en mijn lievelings smaak is de Arpeggio capsules. Heerlijk !!! maar van de filterkoffie is Bellarom rood gemalen koffie ook heel lekker.


6. Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak?

Bij het merk Nespresso, probeer ik af en toe een andere smaak. Bij de filterkoffie blijven we trouw aan het merk Bellarom rood .


7. Heb je aparte soorten/smaken koffie in huis voor je gasten?

Nee, ze drinken hetzelfde als wij.


8. Waar koop jij je koffie?

De Nespresso capusles koop ik in de Nespresso winkel en de Bellarom bij de Lidl.


9. Hoe drink jij je standaard kopje koffie?

Ha dat is heel verrassend, hihi.. Op mijn werk drink ik het met suiker en melk en soms alleen suiker en thuis drink ik het altijd zonder melk wel met suiker.


10. Wat vind jij het lekkerst bij de koffie?

Oh dat zijn Maria koekjes met boter. Echt zalig voor bij de koffie.


11. Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?

Oh dat is heel makkelijk! Nooit meer thee. ☻


En dit waren mijn antwoorden op de vragenlijst van de koffie tag. Ik vond het superleuk om mee te doen. Ik hoop dat jij ook plezier hebt beleeft om het te lezen. En nu gaan we naar de volgende koffie liefhebbers Virgilia van beautylamom.com  en  Francis van mamazetkoers.nl. Succes dames ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

6 Reacties

  • Elsa
   Auteur
   17 januari 2019 / 6:17 am

   Dankje Cheryl ♥

 1. 16 januari 2019 / 10:56 pm

  Ahh hij is super leuk ?!!! Met plezier gelezen. Veel liefs van virgilia

  • Elsa
   Auteur
   17 januari 2019 / 6:17 am

   Dankjewel voor jou compliment ☻♥

  • Elsa
   Auteur
   18 maart 2019 / 6:17 am

   Oh super!!! Dankjewel! ik ga je antwoorden meteen lezen ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?