Ontdek de leukste kerstboom versiering trends voor Kerstmis 2022!

leukste kerstboom versiering trends

De kerstperiode staat voor de deur

De dagen worden korter, de temperaturen kouder en de truien komen stilaan de kast weer uit. Het wordt winter! Dat betekent ook dat we steeds dichter en dichter komen bij de gezelligste periode van het jaar: de kersttijd. Heerlijk is dat: uit volle borst kerstliedjes meezingen, alvast de eerste cadeautjes kopen, watertanden bij de gedachte aan die overheerlijke kerstkalkoen… En natuurlijk niet te vergeten: het huis versieren en de kerstboom optuigen! Een traditie die bijna iedereen elk jaar voortzet. Uiteraard zijn er ieder jaar ook weer nieuwe trends op het gebied van het versieren van de kerstboom. Ben jij benieuwd naar wat de leukste kerstboom versiering trends van dit jaar zijn? Lees dan snel even verder!

 

Trend 1: gepersonaliseerde kerstbal

Kerstballen mogen absoluut niet ontbreken in de kerstboom! Ze bestaan in ontelbare kleuren, met verschillende patronen en met of zonder glitter. Kerstballen zijn meestal bolvormig, maar voor de liefhebbers zijn er natuurlijk ook kerstballen in een andere vorm. Denk bijvoorbeeld aan kerstballen in de vorm van een hertje, een kerstboom, een sneeuwman, een dennenappel… Een trend die de laatste jaren in opmars is, en die dit jaar vast en zeker zal terugkeren, is die van de gepersonaliseerde kerstballen. Kerstballen moeten vooral uniek zijn, want we willen meer dan ooit een kerstboom die niemand anders heeft. Gepersonaliseerde kerstballen zijn dan ook ideaal hiervoor! Er bestaan verschillende webshops waar je deze kan laten maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kerstbal te laten bedrukken met jouw naam, of die van je geliefden. Je kan ook een foto laten drukken op de kerstbal. Geef toe, het is toch te leuk om bijvoorbeeld een kerstbal met je trouwe viervoeter in de boom te hebben hangen? Ook als je een speciale aankondiging wil doen op kerstmis, is een gepersonaliseerde kerstbal een origineel geschenk. Zo kan je, als je zwanger bent, jouw familie via een boodschap op de kerstbal laten weten dat er een kleintje op komst is! Dat kan je doen door een gepersonaliseerde kerstbal te maken.

 

Trend 2: naked Christmas

Geen nood, deze tweede trend is onschuldiger dan de naam doet vermoeden. Bij de ‘naked Christmas trend’ geldt het volgende: less is more. Hoe minder poespas in de kerstboom, hoe beter. Wil je een kerstboom die rust en kalmte uitstraalt, dan is deze trend zeker iets voor jou. Je kan ervoor kiezen om de kerstboom te versieren met enkele lichtjes en nepsneeuw. Dit geeft een heel sereen effect. Wil je echt all the way gaan met de naked Christmas trend, dan kan je ook enkel lichtjes gebruiken om de kerstboom te versieren. Hier vind je wat extra inspiratie voor je naked Christmas tree!

 

Trend 3: white Christmas

Schrikt die naked Christmas trend jou toch nog een beetje af, maar hou je niet van te veel poespas? Er is gelukkig nog een andere trend die misschien beter bij jou past. Ga dit jaar voor een white Christmas en blijf trouw aan één kleur: je raadt het al, wit natuurlijk. Een kerstboom met witte, glinsterende kerstballen, wat nepsneeuw en gezellige geel-witte lampjes oogt heel elegant en simpel. Saai? Echt niet!

 

Trend 4: the American dream

Als kerstversiering voor jou net wat extravaganter mag zijn, dan is deze trend op jouw lijf geschreven! Met rode, blauwe en witte kerstballen, blauwgekleurde lampjes en rode slingers, tover je jouw kerstboom om in een echte American dream! We geven het toe, deze trend is niet voor iedereen weggelegd. Toch zullen we dit jaar dus opvallend veel Amerikaans-geïnspireerde kerstbomen zien. Kerstmis mag al eens kleurrijk zijn, toch? Stiekem juichen we deze trend dan ook wel toe.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?