Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 52

Het is weer tijd voor onze favoriete rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Vandaag in Deel 52 heeft Nadia voor ons de vragenlijst ingevuld. Nadia is een duizendpoot van 30 jaar en schrijven is haar uitlaatklep. Al haar avonturen vereeuwigd ze dan ook op haar blog echtietsvoornadia.nl . Zelf is ze dol op reizen en altijd opzoek naar ultiem geluk. Ze wil graag haar lezers doen beseffen dat je plezier in je leven zelf in de hand hebt en dat verwerkt ze dan ook in haar dagelijkse avonturen en reizen. Al het moois wat Nadia heeft gezien van de wereld deelt ze graag met jou, zodat jij er ook van kunt genieten. Dus ga zeker een keer langs op haar blog. Het zijn leuke avonturen om te lezen. Maar wat zeker ook leuk is om te lezen zijn de antwoorden van Nadia in deze rubriek. Heel veel leesplezier en tot de volgende van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?.

Tip: Volg  Nadia op haar Instagram en Facebook.

Wil je ook net als Nadia mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Nadia, ik ben 30 jaar en ik woon in Noord-Brabant in de vestingstad Heusden. Reizen is voor mij puur geluk en genieten, daarom probeer ik altijd minstens één reis in de planning te hebben. Dan heb ik altijd iets om naar uit te kijken. Ik werk fulltime bij de Efteling en daarnaast schrijf ik op mijn blog over al mijn reisavonturen overal op de wereld.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Als ik goed heb geteld dan zijn dat er 17. Waarvan een groot deel van Europa, maar ook Amerika, Marokko, Japan en China zijn al van de bucketlist af. Op dit moment staan Oostenrijk en Malta in de planning!

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Er zijn zoveel ontzettend mooie plekken op de wereld, die je nauwelijks met elkaar kunt vergelijken. Ik vond het Zweedse Småland fantastisch om compleet tot rust te komen, en oh wat was het idyllisch.

Zweden

We sliepen er in een rood huisje met een wereldkaart aan de muur, zwommen in verlaten meren en plukten wilde bosaardbeitjes.

Wilde bosaardbeitjes (Zweden)

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Japan en zijn stad Tokyo vond ik ook geweldig. De Japanners zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij en de stad was mega veelzijdig. Van rustige stadsparken naar stadscentra vol manga en spel-hallen. Ik zou nog graag eens terug gaan om met de trein door Japan te reizen.

Tokyo DisneySea

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Misschien niet de allermooiste, maar deze foto heeft wel iets. Het weerspiegelt het mooie van Marrakech, met zijn diverse spullen, drukte en rommeligheid.

Een marktkoopman in Marrakech

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

China viel mij helaas tegen, maar dat kwam vooral door de enorm vieze lucht en de compleet andere cultuur. Mensen spugen daar in de metro, dringen voor en kennen geen ‘personal space’.

Shanghai Disneyland

We hebben hierom verschrikkelijk gelachen, maar het voelde niet heel prettig. Een ervaring was het wel!

Shanghai Skyline

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ik zou nog heel graag naar Californië willen en het Yosemite national park bezoeken, maar ook Hawaii staat heel hoog op mijn bucketlist.

Groetjes,

Nadia

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

    • Elsa
      9 oktober 2019 / 8:36 pm

      Hello, yes you are right and sorry we do not all speak the same language ☻ Thank you very much for your reaction!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?