10 tips om er jong uit te zien

tips jong er uit zien

Hoe kan je er jong blijven uitzien? Het is iets wat veel mensen bezighoudt. Hieronder vind je tien tips die je daarbij helpen. Maar vergeet niet: een goede ingesteldheid is de belangrijkste factor om jong te blijven.

Gezonde voeding

Gezond eten is een must als je er jong wil blijven uitzien. Eet niet alleen voldoende groenten en fruit, maar probeer ook evenwichtig én met mate te eten. En (ultra)bewerkt voedsel kan je maar beter helemaal links laten liggen.

Veel water

Ook voldoende water drinken is heel belangrijk. Dat is nodig om je huid gehydrateerd te houden. Daardoor zal je huid er ook weer jonger uitzien.

Huidverzorging

Een goede huidverzorging is ook aan te raden. Probeer je huid elke dag twee keer te reinigen met een speciaal product dat bij jouw huidtype past. Om je huid er nog wat jonger uit te laten zien, kan je ook esthetische behandelingen voor je gezicht laten doen. HIFU, bijvoorbeeld, maakt je gelaat weer strakker, zonder een chirurgische ingreep.

Juiste haarbehandeling

Niet alleen je huid, maar ook je haar vraagt de nodige verzorging. Begin je grijs te worden? Dan is het een optie om je haar te kleuren. Of ga je vol vertrouwen voor een grijs kopje? Ook dat is meer en meer in de mode! Met hair filler  geniet je dan weer van een vollere bos haar.

Voldoende slaap

Zorg voor voldoende rust en slaap. Voldoende slaap is essentieel voor je lichaam om zich te herstellen en de huid te vernieuwen.

Lichaamsbeweging

Een goede conditie houdt je jong. Probeer daarom om aan voldoende lichaamsbeweging te doen. Beter een fietstochtje of een wandelingetje te veel, dan te weinig.

Leef gezond

In het algemeen: probeer zo gezond mogelijk te leven. Roken is bijvoorbeeld een slecht idee. En doe alles met mate! Drink niet té veel alcohol en vermijd te veel te snoepen.

Zonbescherming

Om te voorkomen dat je veel rimpels krijgt, moet je je huid voldoende beschermen tegen UV-stralen. Smeer je dus voldoende in als je naar buiten gaat. In sommige dagcrèmes zit automatisch ook UV-bescherming. Twee vliegen in één klap!

Maak je mooi

Om er jong uit te blijven zien, is het belangrijk dat je ook aandacht besteed aan je uiterlijk. Maak jezelf af en toe eens helemaal op. Trek een mooi kleedje aan en doe wat make up op.

En… lachen

Lachen is het beste medicijn. Die uitspraak lijkt echt wel te kloppen. Wanneer je die glimlach opzet, zie je er duizend keer jonger uit.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?