Extra schaduw creëren met een parasol

Extra schaduw creëren met een parasol is niet moeilijk maar weten welke parasol het beste bij jouw tuin past is best lastig. Hieronder vertel ik hoe wij tot de juiste keuze zijn gekomen. 

Extra schaduw creëren met een parasol: parasols.com

Parasols: lasagna-pro


In 2020 hebben we onze tuin aangepakt.

We wilden een vaste veranda aan het huis maar kwamen er al snel achter dat de kozijnen van het huis in slechte staat waren. Voordat we een veranda wilden plaatsen moesten die eerst vervangen worden. Omdat het in het voorjaar, door de corona crisis in de bouwsector vrij rustig was, konden die vrij snel geplaatst worden. Nadat alles ook nog eens goed in de verf was gezet, kon het oorspronkelijke project plaatsvinden. De veranda werd binnen 1 dag geplaatst. In verband met lange levertijden hadden we in de tussentijd natuurlijk al tuinmeubeltjes besteld. Deze kwamen in de zomer 1 voor 1 binnendruppelen. 

In het najaar werd het tijd om de borders te vullen met planten. We dachten dat het project nu helemaal was afgerond en het tijd was om te gaan genieten. Niet dus! Omdat we in de tuin veel zon hebben, wilden we wat extra schaduw creëren. 


Met een parasol is dit vrij eenvoudig op te lossen.

Zo kwamen we terecht bij Solero in Best. Een zaak die gespecialiseerd is in parasols. Zowel voor particulieren als voor professionals (denk aan de horeca). 

We stonden ervan te kijken hoeveel variatie er is in parasols. Naast de horecaparasols is er een enorm ruime keuze uit tuin parasols, zweefparasols en muurparasols in diverse maten en kleuren. In de prachtige showroom kun je op je gemak rondkijken. De vakbekwame verkopers helpen je graag om de juiste parasol te kiezen die voldoet aan jouw behoeften. Onze voorkeur gaat uit naar de Solero Palestro. 

De Solero Palestro bestaat uit een aluminium frame

Parasols: fuerto-pro


Dit is een zweefparasol die perfect in onze tuin past.

De Solero Palestro bestaat uit een aluminium frame waar 2 jaar garantie op wordt gegeven. Hierdoor is de parasol licht van gewicht en roestbestendig. Het doek is van hoge kwaliteit, kleurecht, recyclebaar en uitgerust met doekspanners. Er wordt 4 jaar kleurgarantie op gegeven. Je zult misschien denken dat zo’n parasol van 4 x 4 meter lastig te manoeuvreren is maar niets is minder waar. 

Met bijgeleverd rotatiemechanisme kun je de parasol met gemak 360° draaien zodat je altijd in de schaduw kan blijven zitten. Als je toch van de zon wil genieten, kun je de parasol, door middel van het opdraaimechanisme, snel en zonder kracht te zetten, eenvoudig sluiten. 

De ingeklapte parasol hangt naast de mast en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. De parasols kunnen vaak al snel uit voorraad geleverd worden inclusief gratis beschermhoes en sfeerverlichting. Kijken jullie er ook al naar uit om deze zomer te genieten onder zo’n super mooie parasol? 

parasols

Volg:
Camiel Rooyakkers
Camiel Rooyakkers

Mijn naam is Camiel. Ik houd van schrijven, lezen, sporten, vakantie en vooral voetbal kijken en er over te discussiëren.

Find me on: Web | Facebook

1 Reactie

  1. Angelique
    26 april 2021 / 10:56 am

    Doe je goed, Camiel 👍🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?