Gezond eten met Ekomenu – Foodybox

Vorige week mochten Inge en ik het Ekomenu maaltijdpakket uitproberen. Via het bureau Kroon op het werk, het was de limited edition Ekomenu Foodybox. Deze keer 3 gezonde maaltijdpakketten en een biologisch fruitpakket. Supergaaf omdat we toch allemaal gezond en lekker willen eten.

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om een lekkere maaltijd op tafel te creëren maar Ekomenu is één van de beste oplossing om dat te doen. De reden hiervan is omdat het 100% biologish is en dat helpt je automatisch om gezond te eten. De maaltijdpakketten  zijn voorzien van lekkere en makkelijke recepten. De recepten maak je in ongeveer 30 minuten.

Gezond eten met Ekomenu - Foodybox: Marokkaans stoofpotje

Ik heb van het Marokkaans Stoofpotje foto’s  gemaakt om je te laten zien (hoop ik) hoe lekker dat het is ⇑

———————————————————————————————————————————————————————-

Iedereen weet hoe moeilijk het is om in de supermarkt alle ingrediënten bij elkaar te verzamelen om een gezonde maaltijd te kunnen maken. Bij de maaltijdpakketten van Ekomenu worden ze thuisbezorgd of je kunt ze afhalen.

Er zijn 12 leefstijlen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je het juiste gerecht kiezen dat bij jouw eetpatroon past. Je kunt kiezen voor variatie: Vegan, Koolhydraatarm, Afslanken, Glutenlactosevrij en meer.

Op maandag avond heb ik het Ekomenu ontvangen via postNL, van tevoren kreeg ik een email van PostNL met informatie hoe laat dat het wordt bezorgd. Inge en ik waren heel nieuwsgierig  naar de recepten en de producten. Ik kan wel zeggen dat de producten echt vers zijn en het ziet er super lekker uit. Van de 3 recepten heeft Inge de Spaghetti Bolognese met Kalfsgehakt gemaakt en ik het Marokkaans stoofpotje met kip en volkoren couscous. Allebei een aanrader! Heerlijk! Het derde gerecht is de zuurkool ovenschotel en die gaan we deze week nog uitproberen.

Het recept is heel makkelijk beschreven met alle informatie dat je nodig hebt om het recept te kunnen maken. Zie hier het voorbeeld ervan.

Marokkaans stoofpotje

Omdat wij zo enthousiast zijn en vinden dat je het verdient om de mogelijkheid te krijgen om gezond te eten zonder er veel moeite voor te doen. Hebben we de kans om je het Ekomenu maaltijdpakket aan te bieden met een korting van 50% op 1 maaltijd voor 2 personen.


Wat je moet doen:

1- Om te begin Klik hier⇐

2- Vervolgens ga je naar de site van Ekomenu

3- Via de zoekbalk (rechts bovenin) ‘Proefpakket’ invullen

4- Nu kun je kiezen uit verschillende proefpakketten:

  • Proefpakket variatie
  • Proefpakket vegetarisch
  • Proefpakket Vegan

5- Klik op ‘2 personen’ en vervolgens op ‘1 maaltijd’. Het proefpakket bevat namelijk één maaltijd voor twee personen. Normaliter kost dit proefpakket €12,50 maar wanneer je drukt op ‘Nu bestellen’ wordt de korting van 50% verwerkt. De nieuwe prijs wordt €6,25 inclusief bezorgen.

Let op: er kan maar één proefpakket per persoon worden toegevoegd aan het winkelmandje.

Succes!! En als je deze heerlijke en gezonde maaltijd van Ekomenu gemaakt hebt, zouden we het heel leuk vinden als je het op Social media deelt met de hashtags #ekomenufoodybox #biologischebox #maaltijdbox #ekomenu.

Marokkaans stoofpotje

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?