Kleurenpalet met olijf groen en donkerbruin – Interieur ideeën 8 –

Er zijn kleuren die ons meteen aanspreken en dat zijn zonder twijfel de mooie kleuren olijf groen en de kleur donkerbruin. Deze kleuren passen perfect bij wit, beige en licht grijs.
Als je een donker bruine bank heb kan je een muur schilderen met deze mooie kleur olijf groen en dan heb je meteen een tijdloos interieur met uitgesproken kleuren.
Natuurlijk kan een donker bruine bank ook mooi  bij een combinatie van een witte en beige muur. Dan krijg je een fris en mooi interieur waar eigenlijk alle accessoires bij passen.
Als je een licht grijze bank hebt kan je die ook  perfect combineren met een olijf groene muur met een combinatie van wit en donkerbruin of zelfs zwarte accessoires erbij.
Deze kleuren vind ik perfect voor een woonkamer of een jongens kamer.

Kleurenpalet met olijf groen en donkerbruin

Dit kleurenpalet is geïnspireerd op deze mooie foto van Sara, de dame achter de blog van MevrouwMiauw

Ze is geïnteresseerd in van alles en nog wat. Zo houd ze zich graag bezig met het ontdekken en gebruiken van mooie en fijne dierproefvrije cosmetica, maar ze kan ook dol enthousiast worden van het samenstellen van een outfit, en is ook nog dol op koken.

Maar bovenal is ze dol op katten, en vooral op haar eigen kat Vlinder, die ze dan ook graag fotografeert en publiceert op haar blog. Ik zou zeggen neem snel een kijkje.

Dankjewel Sara voor deze schattige mooie foto van jouw Vlinder.

[lookbook id=”12726″ show-legend=”false” show-desc=”false” show-reveal=”true”]
Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?