kleurenpalet voor een industrieel interieur – nr.11

Dit Kleurenpalet voor een industrieel interieur is echt van deze tijd. Mooi om te zien de combinaties van mooie ruwe bouwmaterialen die niet helemaal weggestopt worden met moderne en soms chique accessoires.
Bij een industrieel interieur gebruiken we meestal een groot voorwerp, zoals een eettafel.  Wat ook heel leuk is, is dat je zelf een industriële houten eettafel kan maken en dat is toch handig.

Eén van de grootse voordelen qua tijd en geld is dat de kleine details om het af te werken niet meer hoeft. Hoe minder het is afgewerkt hoe mooier het is. Bv: de waterleidingen en andere buizen moeten gezien worden en hoeven niet meer weggestopt te worden.


Als je naar de rommelmarkt gaat, kun je echt mooie accessoires vinden die perfect passen bij een industrieel interieur. Zoals: grote station klok, mooie oude lampen die in een bedrijf hebben gehangen.
Je kunt echt super mooie dingen maken met deze style. Wij zijn er helemaal weg van. Tegenwoordig hebben ze heel mooi behang met een beton look. Die in een hand omdraai de sfeer van je kamer kan veranderen in een hele stoere, moderne kamer.

De kleuren voor een industrieel interieur zijn wit, grijs, zwart en af en toe een zacht accent van donker bruin. Dit kleurenpalet is perfect voor jouw industrieel interieur. Met deze kleuren krijgt jouw kamer zeker de ultieme industriële sfeer.

Ook stoere potjes met vet planten maakt een industrieel botanisch interieur, en daar ben ik helemaal weg van. Jij ook?

kleurenpalet voor een industrieel interieur

Dit kleurenpalet is geïnspireerd op deze mooie foto met Buddha.
Buddha is de hond van Lotte. Lotte is de dame achter de blog Beautiful Disaster.
Bij Beautiful Disaster kun je heel veel diverse artikelen lezen.

Van verschillende onderwerpen zoals: beauty, food en ook persoonlijk.
Dus neem een kijk op haar blog. Er staan echt mooie interessante artikelen om te lezen zoals deze review van de Cien Exfoliant shower gel van de Lidl.
Wij willen heel graag Lotte bedanken voor deze super mooie foto die wij mogen gebruiken voor onze kleurenpalet.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Delen:

5 Reacties

 1. Vorzimmer planen
  8 maart 2018 / 6:43 pm

  I think industrial design meets interior design every day, for example in those colours. Many design ideas are developed for every day using.Kind regards, Gerda

  • ElsaR Blog
   8 maart 2018 / 8:24 pm

   Thank you so much Gerda for your reaction. I'm really happy I liked it ☻

 2. 30 april 2018 / 2:15 pm

  Met een industriële look kan je toch eigenlijk veel kanten op. De laatste tijd zie je ook enorm veel restaurants die dat industriële aan houden, met van die betonnen muren waar hier en daar wat verf spetters op zitten. Ik vind het op zich wel wat hebben! Het maakt dat je iedere punt van de ruimte iets te vertellen heeft.

  • Elsa
   Auteur
   30 april 2018 / 9:07 pm

   Inderdaad Veerle, dat vind ik ook. Dank je voor je leuke reactie! ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?