Kunstplanten is de trend van nu

Kunstplanten is de trend van nu: Ik houd van planten! Jij ook? Sinds kort ben ik helemaal weg van kunstplanten. Kunstplanten is echt de trend van nu. Overal waar ik naar toe ga, zie je steeds meer nepplanten die heel mooi zijn. Ook online is het heel makkelijk om je kunstplanten te bestellen.

Kunstplanten is de trend van nu; foto van Maxifleur

Kunstplanten is de trend van nu: foto van Maxifleur

Een tijd geleden had je dat niet kunnen bedenken! Kunstplanten dacht ik altijd, dat zie je toch. Is niet mooi. Maar tegenwoordig is dat niet meer het geval. Door de jaren heen zijn kunstplanten heel veel verbeterd. Bij steeds meer nepplanten zie je bijna het verschil niet meer met een echte plant. De bloemen zijn net kunst en de stengels zijn van hout. De weg naar perfectie is gemaakt. Ook het assortiment is heel groot. Op die manier wordt de keuze steeds makkelijker om iets moois te vinden.


Zou ik kunstplanten in mijn woonkamer willen?

Kunst rietgras: foto van Maxifleur

Kunst rietgras: foto van Maxifleur

Ja, ik weet zeker, dat gaat gebeuren. Ik vind de mix van nepplanten en echte planten, helemaal van deze tijd. Zoals je ziet op de foto is deze kunst rietgras daar een mooi voorbeeld van. Met het drukke leven van tegenwoordig is het wel heel handig om kunstplanten te hebben. Als ik terugdenk, hoeveel heeft mijn hangplant gekost, en nu is die bijna dood. Ziet er niet uit! Ik denk dat ik te veel water heb gegeven. Soms is dat lastig, moet ik meer water of minder water? Heb je dat probleem nooit? Ik helaas wel.


Mijn lieveling kunstplant is bonsai.

De kunst bonsai is zonder twijfel een van mijn favoriete nepplanten. Zoals de echte bonsai bomen, zijn ze ook verkrijgbaar in alle maten. De meeste mensen weten, bonsai is een Japanse miniatuurboom in een pot. Door snoeien en het gebruik van metaaldraad geef je zelf de vorm die je wil. Superleuk natuurlijk, maar met een kunst bonsai heb je meteen een mooie boom en je hoeft er niet veel aan te doen. Een bonsai staat mooi op een slaapkamer met een rustige sfeer. Op kantoor en in een woonkamer staat deze kunstplant bonsai perfect.

Pinus kunst bonsai: foto van Maxifleur

Pinus kunst bonsai: foto van Maxifleur


Op kantoor zijn de kunstplanten de ultieme trend van nu!

Het is niet raar dat op kantoor de kunstplanten een trend is geworden. Ze zijn makkelijk te onderhouden. Een keer per jaar het stof weg doen en klaar. Blijven ze mooi. Het brengt sfeer in de koele en moderne kantoren. Ik vind het echt tof. Wij hebben ze ook bij ons op kantoor en sindsdien is het meteen een stuk gezelliger geworden. Door een leuke sfeer op je werk te creëren, werk je prettiger. Zoals een Urban Jungle sfeer. Dat vind ik zo mooi!

Vind je niet? Heb jij ook kunstplanten op je werk?


Kunstplanten is de trend van nu

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. johmar
  1 oktober 2021 / 4:26 pm

  Ik nam ooit een kunstplant mee naar huis die op mijn werk werd weg gegooid. Laatst vroeg een kennis moet je die nu veel water geven? terwijl hij naar de plant wees. Want hij hangt wel erg hoog voor jou doen. Lijkt me niet handig . Nou , zei ik ik geef hem eigenlijk nooit water . Huh? Pas toen hij hem nog eens van heel dichtbij bekeek viel het kwartje , oh hij is niet echt.

  • Elsa
   Auteur
   1 oktober 2021 / 7:16 pm

   haha… Leuk! ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?