BBQ,S van Kamado Express zijn helemaal het einde!!! -Review –

De lente is al begonnen, alleen het weer wil nog niet echt mee werken. Maar we blijven vooral positief en hopen dat het zonnetje binnenkort zal schijnen. Voor die tijd willen we toch allemaal dat de tuin “Zomerproof ” is. Dus aan de slag, onkruid verwijderen, tegels schoonmaken, gras maaien.  De tuinmeubelen kunnen ook wel meestal een sopje gebruiken, vooral al ze de hele winter buiten hebben gestaan.  En dan is het tijd om je tuin op te frissen met bloemetjes en accessoires. En als je tuin dan “Zomerproof ” is dan kunnen de zomerdagen beginnen.

Ik geniet er dan van om lekker buiten te zitten met een hapje en een drankje en dan gewoon om me heen te kijken hoe mooi de tuin er weer uitziet. De meeste mensen ( ik ook ) stellen het meestal uit om de tuin weer onder handen te nemen, maar achteraf denken we hadden we het maar eerder gedaan. Want niets is zo fijn om lekker in je tuin te zitten.
Ook is het altijd gezellig om vrienden uit te nodigen en dan lekker met z’n allen te barbecueën. Als het mooi weer is doen wij dit best wel vaak, wij houden hier heel erg van. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om een goede BBQ aan te schaffen.
Op de site van Kamado express heb je een ruim aanbod, voor ieder wat wils. Niet alleen barbecues maar ook accessoires om je BBQ technieken aan te scherpen of om weer eens wat nieuws te proberen. Ze organiseren zelfs Kamado workshops, hoe leuk is dat.

Ze hebben echt voldoende keuzes en verschillende merken zoals:

✘The Bastard, deze Kamado BBQ leent zich uitstekend voor roken, grillen, searing, low & slow technieken en je maakt er overheerlijke pizza’s in.

The Bastard, deze Kamado BBQ

✘Saffire Grills, deze Keramische BBQ is, net als alle Kamado merken, een gril, een smoker en een ( pizza ) oven in één. Bij de saffire grills is er standaard een chipfeeder in de kamado aanwezig, hiermee kun je handig rookhout, tijdens je BBQ sessie toevoegen zonder dat de Kamado open hoeft. Erg handig want zo heb je geen warmte verlies.Saffire Grills,

✘Monolith BBQ, Elke Monolith BBQ is zeer compleet qua lever omvang, je kunt direct starten met grillen.

Monolith BBQ

Je kijkt echt je ogen uit als je ziet wat ze allemaal hebben, als je natuurlijk van barbecueën houdt, en ik denk dat we dat allemaal wel doen. Want wat is er leuker om gezellig met vrienden te barbecueën en te genieten van je “Zomerproof ” tuin. Ik zeg zonnetje kom maar te voorschijn.?

 

Veel Liefs Inge?

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

2 Reacties

  1. anrad
    5 mei 2017 / 5:45 pm

    very nice website and informative

  2. Inge
    5 mei 2017 / 9:10 pm

    Hoi Anrad, YES I,M WAS ENTHUSIASTIC TO THAT,S WHY I WRITE THIS ARTICLE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?