Het jaaroverzicht 2017 van ElsaRblog ( Elsa ) – Persoonlijk –

Het jaaroverzicht 2017 van ElsaRblog: Het is alweer zo ver. Het jaar 2017 is aan het einde. Dit vind ik één van de leukste artikelen om te schrijven.
Is leuk en verrassend om even terug te kijken naar alles wat er op ElsaRblog is gebeurd.
Dit jaar was een top jaar voor ElsaRblog.

Om te beginnen is de samenwerking met Inge één van het leukste wat mij is over komen.
Door mijn drukke leven, had ik steeds minder tijd om te kunnen bloggen.
Naar een gezellige dag met Inge heb ik haar gevraagd om mij te helpen op ElsaRblog door leuke opdrachten te schrijven. Gelukkig heeft Inge gezegd dat ze het wilt proberen. Daar ben ik zo blij mee en sinds April van 2017, zijn we echt een team geworden. Ik geniet van haar ideeën, meningen en vooral haar manier van schrijven. Ik ben er zo bij mee.
Dankjewel Inge!!! met jouw is ElsaRblog echt naar de top gegaan. Super!!!

Elsa & Inge


De 4 beste bekeken artikelen van dit jaar (2017) zijn:

 1. Magere kwarktaart met lange vingers.
 1. Bananentaart 
 1. Diy: theelichthouder van cement
 1. Romige bananentaart met chocolade (Banoffee pie)

 


Afgelopen maand zijn we naar de Diy Kerstmis Evenement Fimo geweest en dat was zo leuk! Echt een dag om nooit meer te vergeten. Let op: alle bloggers van Nederland als er ooit zo een evenement is, niet twijfelen maar gewoon gaan. Echt heel gaaf!!
Leuke en lieve mensen en super goed organiseerd door Staedtler en Joyce & Marlot van de Mslgroup, met geweldige foto’s van fotografe Mariët Mous.
Wij raakte voor de eerste keer in aanraking met Fimo klei en nu zijn we er helemaal verslaafd aan.
Wil je alles lezen over hoe het gegaan is lees hier ⇦


Nog een hoogte punt van ElsaRblog was de nominatie voor de Diy blog award 2017 van Mr.Kortingscode.nl. Wat een eer vinden we dat. Super leuk en wat nog leuker is, is dat wij gewonnen hebben en dat is zo cool!!! Echt gaaf!!
Bedankt allemaal die op ons gestemd hebben. Daar zijn we heel dankbaar voor.


Maar er was nog een nominatie. ElsaRblog is voor de tweede keer genomineerd voor de Liebster Award. Is een award voor bloggers om elkaar beter te leren kennen en te helpen.
De eerste award heb ik gekregen van Saudades de Portugal, een super mooie blog/site waar je alles over Portugal kan vinden. Voor die award heb ik zelf gereageerd en andere bloggers genomineerd.

Nu is Inge aan de beurt. Inge heeft deze award met veel plezier ontvangen van Emmy van Budget Diva Magazine.
Super lief Emmy, bedankt voor de nominatie.
Budget Diva Magazine is een website voor iedereen die graag meer met haar budget, groot of klein, wilt doen dan vaste lasten te betalen. Ze helpt voornamelijk vrouwen om weer in controle over de eigen financiën te krijgen.


Op zaterdag 30 September was een groot feest voor ons. Wij deden altijd heel trouw mee met het blogfeest en nu waren we zelf co-host. Super spannend en heel leuk om samen te werken met Janske van Janske.nl een super leuke en vrolijke mamablog, Esmeralda van Save the mama.nl een moderne en leuke mamablog en Fleur van Miz flurry.nl een mamablog vol met creativiteit vooral voor de kinderen.

Helaas is deze maand het laatste blogfeest, de dames willen graag stoppen.
Wij vinden het ontzettend jammer maar ik denk misschien dat ze met iets anders zullen komen en als dat zo is, gaan Inge en Ik natuurlijk weer mee doen. Super bedankt dames voor jullie inzet en voor de mooie favoriete elke keer op nieuw.


Kennen jullie de site Mytaste? Is geweldig! Daar kun je alle recepten vinden die je zoekt. Alle bloggers zijn daar aangemeld en wij natuurlijk ook. Is echt één van de grootse verzamel site met recepten. Leuk om te zien dat ElsaRblog af en toe één van de meeste opgeslaagde recepten van de dag heeft. Dat is zeker een stimulans om door te gaan. Tof!!!


ElsaRblog is een blog vol met recepten maar ook heel veel diy projecten en daar is Ilse van Kreamino een goed voorbeeld van. Op haar blog heeft ze elke donderdag een linkparty met elke week een nieuw thema. Heel leuk voor mij. Ik kijk er elke keer met heel veel entousiame naar van ideeën van andere bloggers. Er is altijd iets dat mij verrast.

Gelukkig gaat Ilse gewoon door volgend jaar met Crea-Cross en hier is de lijst voor elke week. Wil je ook mee doen? Kijk hier op de Facebookpagina van Crea-Cross, daar staat alle informatie op dat je nodig hebt. En is het nog niet duidelijk dat kun je altijd aan Ilse vragen. Zij zou jou altijd helpen. Echt een toppertje ♥


Dit jaar hebben we nog 2 keer meegedaan met de Crea-Hop. De Crea-Hop met het thema kleur en de Crea-Hop met het thema sinterklaas.
Allebei de hop’s waren een groot succes. waren hele leuke winacties en alle bloggers waren goed bezocht door alle volgers. Echt heel leuk om mee te doen. Inge en ik zouden dit niet hebben willen missen. Super leuk om te kijken wat iedereen gemaakt heeft.
Zijn ook leuke reacties naar elkaar toe en dat is altijd heel waardevol voor ons.

Dit word georganiseerd door Anne van Simple thoughts.nl. Anne is een super leuke meid die van simpel houd, want simpel is veel leuker! En gelijk heeft ze. Dankjewel Anne! Jij bent echt een schatje ♥

Ook dit jaar heeft ElsaRblog heel leuke samenwerkingen gehad met Link Pizza, Blog Brains, Blog Society, Jumey, Iprospect en Raiker. Tof!! Dankjewel!


En nu denk ik dat het genoeg is! Ik  heb genoten van alles en ik hoop dat jullie ook heel veel plezier hebben beleeft met onze post.
Inge en ik Wensen jullie een Gelukkig Nieuw Jaar, vol met liefde en gezondheid.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. Janske van den Broek
  29 december 2017 / 3:25 pm

  Jullie bedankt ?❤️

  • ElsaR Blog
   29 december 2017 / 5:10 pm

   Graag gedaan xxx ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?