Het jaaroverzicht 2018 van ElsaRblog – Persoonlijk

Het is bijna 2019 en daarom is het tijd voor het jaaroverzicht 2018 van ElsaRblog. Het was weer een jaar met veel nieuwe gebeurtenissen. Wij zijn samen naar KreaDoe geweest en dat was een hele leuke ervaring. Veel geleerd en dat willen we je binnenkort laten zien in een artikel met de techniek die wij daar geleerd hebben.
Een jaar met hele mooie artikelen, foto’s, nieuwe rubrieken, samenwerkingen en vooral heel veel plezier om deze blog te onderhouden samen met Inge.

Inge en Elsa van ElsaRblog


Om te beginnen de 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2018) zijn:

 de 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2018) van ElsaRblog

 1. No bake taart met Mascarpone
 2. Farófias, makkelijk dessert
 3. Theelichthouder van cement
 4. Magere kwarktaart met lange vingers

Er zijn nog steeds 2 artikelen in de top 4, de Theelichthouder van cement en de Magere kwarktaart met lange vingers. Die blijven mooi in de top 4 van ElsaRblog. No bake taart met Mascarpone en de Farófias, makkelijke desserts zijn nu ook onze top recepten. Echt een hele mooie top 4.


rubriek van FoodblogSWAP

Sinds kort doen we ook mee en met heel veel plezier aan de rubriek van FoodblogSWAP. Echt onwijs leuk om mee te doen. Via een besloten Facebookgroep konden we ons aanmelden en ik vind het helemaal te gek. Vooral omdat je je collega foodbloggers op een hele leuke manier leert kennen en te waarderen. Superleuk!! Ik kan met trots zeggen dat Nederland onwijs veel top foodbloggers heeft. Helemaal top!!!


Van alle sociale media is Pinterest mijn favoriet.

Van alle sociale media is Pinterest mijn favoriet. Op Pinterest kun je allerlei inspiratie vinden wat je maar nodig hebt. Ik heb mee gedaan met de Pinterest-Chandeller en heb ik echt veel geleerd. Deze word gemaakt door Fleur van  Pinexpert.nl en Sjoukje van Profbloggers.nl . Dankjewel dames! Jullie zijn echt Top! Door jullie hulp is onze Pinterest account snel gegroeid.


 Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Vanaf Juni zijn we begonnen met onze favoriete en populaire rubriek op ElsaRblog. Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?. Eén onderdeel van deze rubriek vindt ik persoonlijk prachtig om te kijken en om te lezen en dat is Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?. Geweldig! Wil je ook mee doe → klik hier  voor de instructies. Deze rubriek word geschreven door Inge. Dankjewel Inge voor jouw inzet. ☻♥


Dit jaar hebben we met veel plezier samen gewerkt met Kroon op het Werk.

Dit jaar hebben we met veel plezier samen gewerkt met Kroon op het Werk. Door de Foodybox die wij mogen ontvangen kunnen wij nieuwe producten die net op de markt zijn uitproberen en op onze manier en smaak presenteren aan jullie. Zonder twijfel een professioneel en betrouwbaar Pr -bureau op het gebied van Food & Drinks.Lifestyle Blogs Award 2018

Als laatst wil ik iedereen bedanken voor het stemmen voor de Lifestyle Blogs Award 2018. Wij zijn geëindigd op de 2e plaats en dat is zeker leuk! Nogmaals bedankt voor alle steun die we van jullie hebben mogen ontvangen. ♥

Alvast een fijne jaarwisseling en ik hoop dat jullie nog steeds met heel veel plezier op ElsaRblog onze artikelen blijven lezen .

                                                      Dikke kus Elsa

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

10 Reacties

 1. 29 december 2018 / 9:57 am

  Wat een bijzonder jaar hebben jullie achter de rug. En wat een leuke rubriek over die vakantiebestemmingen ? Fijne jaarwisseling danes! ?

  • Elsa
   Auteur
   29 december 2018 / 10:05 am

   Dankjewel Irene ♥ jij ook!!

 2. 29 december 2018 / 1:36 pm

  Gefeliciteerd met jullie 2e plek! En wat een leuk jaaroverzicht met handige tips er in verwerkt. Fijne jaarwisseling!

  • Elsa
   Auteur
   29 december 2018 / 3:31 pm

   Dankjewel lieve Ingrid ☻♥ Jij ook!

 3. Ilse Verhoeven
  3 januari 2019 / 11:17 am

  Wat een mooi jaar hè zeg!
  Tof dat jullie ook dit jaar co-host willen zijn en dat jullie meedoen in de linkparty!

  Ik kijk uit naar jullie creaties!

  • Inge minten
   4 januari 2019 / 3:32 pm

   Als eerste de beste wensen voor 2019!!!. Jazeker weten Ilse was een heel mooi jaar. Ja wij kijken er ook heel erg naar uit hebben er zin in.

  • Inge minten
   4 januari 2019 / 3:28 pm

   Dankjewel Nicole, voor jou ook de allerbeste wensen voor 2019!!!. En bedankt voor jou lieve reactie altijd leuk om te horen. xxx

 4. MizFlurry
  10 januari 2019 / 8:57 am

  Ik lees dit bericht nu pas! Dankjewel voor de complimenten en fijn dat jullie wat aan de challenge hadden. Ik hoop dat 2019 een goed blogjaar voor jullie wordt, maar dat kan bijna niet anders met zulke mooie content 🙂

  • Elsa
   Auteur
   10 januari 2019 / 7:03 pm

   Haha… maakt niet ui! Graag gedaan Fleur! ♥ ja dat hopen wij ook. Dankjewel voor zo’n lief compliment ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?