Online vlees bestellen: hoe werkt dat?

Bijna iedereen doet het: online bestellen. We laten kleding bezorgen en boeken. Schoenen en speelgoed. Elektronica en verzorgingsproducten. Zelfs onze boodschappen worden steeds vaker netjes tot aan de deur gebracht. Maar online vlees bestellen, bij een online slager, daar hebben we lang nog niet allemaal ervaring mee. Onze tournedos per post bij ons bezorgd, hoe werkt dat? 

vlees bestellen

Online vlees


Het komt niet door de brievenbus 

Wanneer je voor het eerst denkt aan een online slager, dan kun je je daarbij wellicht niet direct een voorstelling maken. Hoe kun je vlees nu per post verzenden zonder dat het bederft? Onmogelijk, toch? 

Klopt. Daarom wordt het vlees ook niet per post verzonden, maar per speciale koerier. Hierdoor is het niet pakweg twee dagen onderweg, maar slechts een paar uur. Dat scheelt aanzienlijk. Bovendien krijg je het vlees diepgevroren aangeleverd, veilig verpakt zodat het de hele route ook goed bevroren blijft. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken over bederven, nee, het vlees komt volledig veilig, vers en goed verpakt bij je aan, met een vervoerder die hier ervaring mee heeft. Wel zo’n prettige gedachte, want zeker als het om voedsel gaat wil je natuurlijk geen enkel risico nemen. 


Waarom zou je het doen? 

Online vlees bestellen hoe werkt dat

 Online je vlees bestellen: het kan dus blijkbaar, en nog op een veilige manier ook. Maar waarom zou je het doen? Je kunt het toch gewoon met je dagelijkse boodschappen meenemen bij de supermarkt? Klopt. Maar bekijk het assortiment van de supermarkt eens goed, en vergelijk dat met dat van een online slager. Je zal zien dat de laatste stukken meer keuze biedt, en vaak ook nog eens vlees van een hogere kwaliteit. 

Vlees dat je niet snel bij een supermarkt aantreft of zelfs niet bij een slager in de straat, vind je vaak wel online. Hier is namelijk aan ruimte geen gebrek, en kan er dus veel diverser worden ingekocht. Zeker bijzondere, vaak exclusieve en luxe vleessoorten doen het dan ook goed online, en worden behoorlijk veel verkocht.

Wanneer je voor een etentje of een andere speciale gelegenheid op zoek bent naar goed, niet alledaags vlees, kun je online dus prima slagen. Maar ook het ‘gewone’, dagelijkse vlees is online goed verkrijgbaar. Ideaal wanneer je het zo vers mogelijk in huis wilt hebben, en niet altijd zin hebt om hiervoor zelf op pad te gaan. Binnen een paar uur kan het bezorgd worden, zodat je het direct kunt gebruiken voor de avondmaaltijd. Gemak dient de mens, en het lijkt erop dat ook vlees online bestellen steeds meer gedaan zal worden. 


Online vlees bestellen

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?